Maraton Apuseni msg systems s-a născut din dorința membrilor Clubului Alpin Român Universitar Cluj de a proteja munții Apuseni, de a promova dezvoltarea sustenabilă a zonei și a tradițiilor locale. Maraton Apuseni msg systems este, astfel, un eveniment sportiv al prezentului, care poartă un puternic mesaj despre identitatea noastră locală.

Maraton Apuseni msg system propune patru trasee montane care traversează crânguri, dealuri, ape și vârfuri ale Apusenilor. Iubitorii alergării montane sunt așteptați pe 26 mai 2018, cu mic cu mare, la tabăra de bază din stațiunea Muntele Băișorii să ia startul la una din cele două probe tehnice – maraton sau semimaraton, la cros sau la proba family în care copii și părinți aleargă împreună și împărtășesc bucuria mișcării în natură.

Maraton Apuseni msg systems ediția a VIII-a este organizat de Clubul Alpin Român Universitar Cluj, împreună cu partenerul oficial msg systems și numeroși sponsori și parteneri media care iubesc Munții Apuseni și doresc să sprijine dezvoltarea armonioasă a zonei.

Maraton Apuseni msg systems este o competiție iubită de comunitatea alergătorilor din România și ne bucurăm să vedem că an de an, concurenții se întorc în Apuseni pentru atmosfera pitorească de aici.